Stemmen op je Spotify-songs

SpotifyHeadphonePR
Wat kun je nog meer doen met Spotify?, zo zullen ze gedacht hebben bij het bedrijf LiveWall uit Tilburg. Ze hebben de dienst SpotifyBox bedacht. Daarmee kun je – mits je een premium account hebt op Spotify – verzoeknummers indienen via de site en app die het bedrijf verstrekt. Het idee is dat je op zo’n manier een lijst met verzoeknummers van het publiek krijgt (bijvoorbeeld bij een evenement of in een kroeg) die dan weer afgespeeld kan worden.

“Via een eenvoudige mobiele website is het mogelijk om met je smartphone je favoriete nummer te selecteren, waar je op dat moment naar wilt luisteren. Van de huiskamer tot aan de grootste events, niemand hoeft zich meer druk te maken of de juiste muziek aanstaat. Daarnaast creëert de SpotifyBox een directe interactie. Het publiek van een concert kan bijvoorbeeld tussen het wisselen van acts zelf bepalen naar welke muziek ze luisteren. De nummers met de meeste stemmen komen bovenaan te staan en worden als eerstvolgende afgespeeld via Spotify”, zo laten de makers weten.

Via de website www.spotifybox.com kun je direct een eigen SpotifyBox creëren, waarop vervolgens je publiek via hun smartphone, tablet of laptop hun favoriete track kan kiezen uit de miljoenen beschikbare songs. Ik ben zelf met een testje begonnen op hit100.spotifybox.com. Eerste manco al ontdekt: Luister je met je oortje begint de muziek opeens loeihard te spelen bij het volgende nummer, auw!

Advertenties

2 gedachten over “Stemmen op je Spotify-songs”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s