Een kerstboom van 700 euro

Zijn ze via Duitsland tot ons gekomen of waren ze er zomaar ineens? Ik heb het over die aparte verlichte kerstbomen die je sinds een paar jaar in voortuinen ziet staan. Het gaat om een ring met lampjes, waarbij je in de duisternis denkt dat ze over een kerstboom hangen, maar in werkelijkheid hangen ze in het luchtledige.

Het is een product van Fairybell, dat zijn assortiment voor de kerstdagen van 2014 uitgebreid heeft. Er zijn nu kerstbomen voor aan de deur, in de grond en voor in de vlaggenmast.De Fairybell laat zich het beste omschrijven als kerstverlichting in kerstboomvorm. De verlichting is verkrijgbaar in 10 verschillende modellen, van 1,45 tot maar liefst 10 meter.

De Fairybell 1D is een ‘plat’ model speciaal voor de deur. Hij wordt geleverd met een universele verstelbare bevestigingsband. Zo is hij binnen tien minuten op te hangen zonder beschadiging van de deur. Het deur-model is 2,10 meter hoog en versiert de deur met 120 energiezuinige LED lampjes. De grotere modellen van 6 tot 10 meter kunnen eenvoudig vanuit de doos worden opgetakeld in een vlaggenmast. De Fairybell kerstbomen kosten tussen € 49,95 en € 699,95 en zijn onder meer verkrijgbaar bij Intratuin. Daarnaast zijn ze te bestellen in de webshop van Fairybell®. Kijk voor meer informatie, alle modellen en prijzen op www.fairybell.nl.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s